Silobedrijf de Vrede

Silobedrijf de Vrede B.V. heeft naast haar transport activiteiten welke CTVrede-Steinweg B.V. als zusterbedrijf biedt ook ruime ervaring in het opslaan en het ompakken van diverse goederen. Om dit mogelijk te maken hebben wij de beschikking over ruime op- en overslagfaciliteiten. Vakkennis, technisch inzicht en flexibiliteit zijn bij Silobedrijf de Vrede zover ontwikkeld dat unieke complete concepten worden ontwikkeld en uitgevoerd.
 
Op- en overslag
Onze 50 silo’s in Zaandam hebben een totale capaciteit van 6.500 m3. In overleg is dit uit te breiden naar een silo park van ruim 20.000m3. Naast de Silo opslag beschikken wij over een opslaghal van 2500 m2 ten behoeven van bigbags. Silobedrijf de Vrede beschikt over een afvullijn waar bigbags stofvrij geladen kunnen worden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om containers via een geijkt kiepchassis geautomatiseerd te laden en te lossen. De derde laadmogelijkheid is het laden van tankwagens dit gebeurt op verzoek op de weegbrug.

Via het geautomatiseerde ordersysteem behoudt u altijd het inzicht in de voorraden. Middels onze jarenlange ervaring kunnen wij u complete douaneafhandeling verzorgen. Het begrip value added logistics krijgt bij ons een nieuwe definitie.
 

Silobedrijf de Vrede kan voor u het gehele logistieke proces uit handen nemen.


  Neem contact op