Diensten van CTVrede

CTVrede-Steinweg B.V. is een exploitatie maatschappij die de regie heeft over 2 binnenvaart container terminals en de volgende activiteiten exploiteert:

Expeditie

De expeditie activiteiten omvatten alle transporten op intermodaal en / of direct truck gebied. Afhankelijk van de wens van de klant kan er ook gedeeltelijk gebruikt worden gemaakt van deze diensten, mocht u modaliteiten in eigen beheer willen houden.

Agency

In het verlengde van de expeditie activiteiten kan CTV tevens de shippers en customs release verzorgen voor zowel import- als exportcontainers.

Terminal

CTV is een openbare terminal voor zowel wegverkeer alsmede third party treinen en lichters. Zonder compromissen of een zogeheten third party surcharge. De terminal beschikt over een gecertificeerde gasmeetstraat welke wordt beheerd door First Safety.

Depot

CTV beschikt over alle M&R faciliteiten op beide terminals. Het depot is in overleg ook toegankelijk voor second party suppliers v.w.b. M&R faciliteiten.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar repair@ctvrede.nl

Warehousing Bulkterminal

Op de terreinen van Zaandam is een uitgebreid silo park gevestigd. Terminal Amsterdam beschikt over een omvangrijk warehouse park met meerdere op & overslag faciliteiten.

Wilt u meer informatie?

Neem dan vrijblijvend contact op met ons of vraag een offerte aan via de website.

Contact opnemen Offerte aanvragen